Acasă Social VIDEO. Dan Negru: „Cum a ajuns Peleşul mai scump decât Versailles? Și...

VIDEO. Dan Negru: „Cum a ajuns Peleşul mai scump decât Versailles? Și cum nu suntem in stare sa reparam un gard deși încasăm mai mult decât Versailles?”

0

Printr-un videoclip publicat pe Facebook, Dan Negru s-a arătat revoltat de prețurile mari de la Castelul Peleș și le-a comparat cu cele de la Versailles, unde se pare că vizitatorii plătesc un preț mai mic. Mai mult, prezentatorul TV a găsit ca fiind nejustificat ca un asemenea obiectiv turistic, unde sunt încasate astfel de sume, să nu aibă gardul, de pe aleea principală, reparat. „Și dacă tot încasezi mai mult decât la Versailles, păi măcar gardul repară-l.”

„Ăsta e Castelul Peleș din Sinaia și dacă vrei să-l vizitezi trebuie să plătești 150 de lei, dacă ești adult și 37 de lei, dacă ești copil. Dacă vrei să intri la Versailles, palatul regilor Franței, de lângă Paris, plătești mai puțin, 21 de euro, adică vreo 104 lei. E mai ieftin să vezi Versailles decât Peleșul, deși despre regii Franței, despre istoria Franței învață toți copiii de pe planeta asta, despre istoria regilor României învățăm doar noi’, susține Dan Negru.