Acasă Administrativ VIDEO. George Scripcaru: „Terminalul de la Gară era atât de simplu de...

VIDEO. George Scripcaru: „Terminalul de la Gară era atât de simplu de făcut și rapid. Era un proiect integrat.”

0

Invitatul jurnalistului Cristi Florea, la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, o creație marca Transilvania365, George Scripcaru a povestit despre modul în care urmau a fi implementate mai multe proiecte din Brașov, dar care, din păcate, au fost schimbate de administrația Coliban. Se pare că terminalul de la Gară era un proiect mult mai complex, menit să fluidizeze inclusiv traficul din zona 13 Decembrie și până în Sânpetru, însă administrația USR a știut doar să strice și să se laude cu „nimic”.

„Terminalul de la Gară era atât de simplu de făcut și rapid. Acolo era un proiect integrat.

Trebuia să fie o parcare subterană, în fața Gării, o dală pietonală, care să curețe zona, pasaje subterane pietonale cu legătură în capătul Victoriei pe cele două sensuri de circulație, pentru pietoni, cu scări rulante, iar trecerile de pietoni din zona gării urmau a fi desființate. Mai mult,  translatam intersecția în spre Sala Sporturilor, unde acolo era prevăzută o sistematizare cu acel pasaj peste cale ferată (Podul Hobanat), ca să rezolvăm problema de aglomerație de pe 13 Decembrie, pentru partea dreaptă, din zona Coresi. 13 Decembrie trebuia să fie prelungit până în Sânpetru, la două benzi de circulație, corelat cu Narciselor…

Este o zonă aglomerată pentru care trebuia găsită o soluție.”, a explicat George Scripcaru, dezamăgit de transformarea pe care a făcut-o „specialistul” Allen Coliban.