Acasă Administrativ VIDEO. Consilierii locali PSD-PNL blamează convocarea ședinței extraordinare de azi. „Avem ședințe...

VIDEO. Consilierii locali PSD-PNL blamează convocarea ședinței extraordinare de azi. „Avem ședințe peste ședințe convocate în mod haotic, ședințe care nu respectă nici termenii de convocare, nici formalitățile de convocare!”

După ce săptămâna trecută, consilierii locali au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au anunțat că nu vor participa la ședința de îndată a Consiliului Local întrucât convocarea ședinței în cauză nu avea temei legal, iar primarul Coliban îi supunea pe consilieri unui abuz, vineri, 17 mai, consilierii locali PSD-PNL au susținut o altă conferință de presă, în fața Primăriei Brașov, înaintea ședinței extraordinare a Consiliului Local Brașov.  Consilierii au blamat faptul că ședința convocată de primarul Allen Coliban, din nou nu respectă legea.

„Așa cum ne-a obișnuit primarul Allen Coliban, avem ședințe peste ședințe convocate în mod haotic, ședințe care nu respectă nici termenii de convocare, nici formalitățile de convocare!

Din păcate, 4 ani de zile, brașovenii au asistat  la acest circ electoral. În continuare, domnul Coliban dorește să transforme aceste ședințe ale Consiliului Local în tribună electorală.

Este datoria noastră, în calitate de consilieri locali ai celor două partide, PSD și PNL, consilieri aleși de locuitorii municipiului Brașov, să avem grijă și să facem lucrurile în așa fel încât să fie transparente, iar Codul Administrativ să fie respectat, chiar dacă domnul Coliban nu-și dorește acest lucru.”, a declarat viceprimarul Sebastian Rusu.

„Este evident că primarul Coliban transformă și încearcă să transforme, mai ales în această perioadă de campanie electorală, plenul Consiliului Local într-un circ. Este evident faptul că vine în fața noastră și ne pune aceleași puncte pe ordinea de zi, aproape săptămânal și exagerează în zona aceasta de documente administrative și de partea administrativă, doar pentru că este primarul Brașovului. Nu ar trebui să abuzeze de această funcție!

Coliban spunea că parcul este la câteva voturi distanță. Nu este adevărat! Este la zeci de milioane de lei ale brașovenilor, distanță, din buzunarele brașovenilor!”, a susținut consilierul Alexandra Crivineanu.

„De ce nu s-a gândit până acum să consulte brașovenii, în multe alte puncte de pe ordinea de zi? De ce nu i-a întrebat dacă sunt de acord cu achiziționarea Platformei CET? De ce nu i-a întrebat dacă sunt de acord să se împrumute Municipiul Brașov pentru a finaliza sau pentru a demara unele proiecte de care n-a fost în stare, primarul Coliban, să se apuce în patru ani de mandat?”, a adăugat consilierul local PSD.

 

YouTube video