Acasă Administrativ VIDEO. Avocații Primăriei Brașov percep sume fabuloase. „500 de lei pe ora...

VIDEO. Avocații Primăriei Brașov percep sume fabuloase. „500 de lei pe ora ca, în instanță, toate procesele sa fie pierdute”

0

Invitat la emisiunea „Oameni faini la Brașov”, George Scripcaru a dezbătut subiecte administrative, dar și politice și totodată a scos la iveală mai multe nereguli ale administrației Coliban. Cât costă avocații lui Coliban care l-au „ajutat” să piardă procese pe pandă rulantă.

„Apropiații primarului, din cercul lui de interese, primesc tot ce trebuie și sunt mulți în această situație: documente, avize, aprobări, autorizații, în timp ce sunt oameni de bună credință care stau și un an de zile după un răspuns, după un aviz. Cunosc o persoană care a depus documentele pentru aprobare. Are 3 ani de zile de când așteaptă și nici acum nu a primit măcar un răspuns, să i se spună ce nu e în regulă sau ce ar trebui să facă.

Unii au ajuns să inițieze procese în instanță, să cheltuie bani în instanță, să câștige pentru a obliga primăria să elibereze niște avize, aprobări. Asta pe bani cui? Ai brașovenilor pentru că primarul și-a adus și avocați din București. Este vorba de un grup de avocați, prietenii lui, iar unul dintre aceștia percepe 500 de lei pe oră, doar ca să stai de vorbă cu el plus cazarea, cafeaua de pe drum sau alte cheltuieli.

S-a depus la primărie, spre decontare și cafeaua care are fost servită de avocatul respectiv, pe drum, unde s-a oprit și a pus bonul de decontare al cafelei, benzina.

500 de lei pe ora că, în instanță, toate procesele sa fie pierdute? Ei nu se bat pentru Brașov, ei se bat pentru bani, pentru ei și pentru interesele lor de partid.”, a declarat George Scripcaru.

 

YouTube video