Acasă Parlamentar de Brașov VIDEO. Ana Loredana Predescu: „Pensionarii: O victimă a cinismului politic!”

VIDEO. Ana Loredana Predescu: „Pensionarii: O victimă a cinismului politic!”

0
Invitată la Realitatea TV, Ana Loredana Predescu, deputat AUR Brașov și candidat la președinția CJ Brașov, a susținut că actuala administrație își bate joc de pensionari, dovadă fiind faptul că se înmulțesc cazurile în care decizii de pensionare sunt anulate chiar și după câteva luni de încasare a pensiei
„Pensionarii: O victimă a cinismului politic! Se înmulțesc cazurile în care decizii de pensionare sunt anulate chiar și după câteva luni de încasare a pensiei. Această situație generează o stare de incertitudine și panică în rândul pensionarilor afectați, care se confruntă brusc cu pierderea venitului lunar și cu necesitatea de a restitui sumele primite.
Vă invit să îmi semnalați dacă și dvs. ați experimentat astfel de situații! Împreună, putem face lumină în această problemă și trage un semnal de alarmă cu privire la nedreptățile la care sunt supuși pensionarii României.
Doar prin solidaritate și prin acțiuni concrete putem combate cinismul politic și lupta pentru o viață decentă și respectată pentru toți pensionarii.”, a declarat deputatul de Brașov, Ana Predescu.