Acasă Actualitate Viceprimarul Sebastian Rusu: „RIAL este un SRL al USR-ului, cu manageri puși...

Viceprimarul Sebastian Rusu: „RIAL este un SRL al USR-ului, cu manageri puși pe linie politică” (VIDEO)

Viceprimarul Sebastian Rusu a vorbit ieri în timpul unei conferință de presă despre neregulile care au apărut în cadrul RIAL. Viceprimarul susține că RIAL este un SRL al USR-ului, cu manageri puși pe linie politică. Mai mult de atât, acesta spune că USR încearcă să mute atenția cetățenilor de la vânzarea apartamentului cu 723 de lei către alte subiecte, precum spațiile de care beneficiază consilierii locali.

„RIAL până la urmă este un SRL al USR-ului. După 3 ani în care nu s-a făcut nimic, cu manageri puși pe linie politică am ajuns ca un apartament să fie vândut cu 123 de euro. Administrația USR încearcă să își acopere  lipsa de viziune și  managementul dezastruos prin fuga de raspundere și deturnarea atenției. Până acum au fost aruncate discuții în spațiul public referitoare la acele spații ale consilierilor locali și eu cred că încercăm să mutăm atenția de la subiectele importante.

Aici vreau din nou să lămurim. Acele spații de consilieri locali sunt niște anexe pe la colțurile blocurilor și am să vorbesc concret despre spațiul pe care eu l-am luat acum vreo 7-8 ani de zile. Un spațiu pe care îl plătesc și la care am avut factură emisă în baza unui contract. Spațiul care revenea partidului a fost închis. I-am adus la cunoștintă RIAL-ului că putem preda acest spațiu, dar de un an și jumătate nu a fost preluat, iar noi încă plătim facturi. Deci plătim facturi pentru un spațiu nefolosit.”, a declarat Viceprimarul Sebastian Rusu.

Viceprimarul Sebastian Rusu  a mai adăugat că: „Au fost oricum niște spații insalubre, fără grup sanitar și încălzire. Am salubrizat și amenajat un spațiu, pe care dacă RIAL nu mai vrea să îl dețin ne poate trimite o hârtie și eliberăm. Eu nu am primit așa ceva ci doar facturi pe care le-am achitat.”