Acasă Administrativ Viceprimarul Sebastian Rusu: „Nicio noutate! Actualul primar USR plagiază proiectul administraţiei PNL,...

Viceprimarul Sebastian Rusu: „Nicio noutate! Actualul primar USR plagiază proiectul administraţiei PNL, privind parcare publică din centrul Brașov”

0
Propunerea primarului Coliban de amenajare a unei parcări subterane pe Bulevardul Eroilor în Brașov, lângă Prefectură,  a stârnit numeroase reacții în rândul brașovenilor, dar și a oamenilor politici.
Viceprimarul Sebastian Rusu susține că această propunere a primarului ridică semne serioase de întrebare cu privire la transparența și eficiența administrativă.
„Actuala conducere a orașului copiază în mod nefericit proiectul PNL, din mandatul lui George Scripcaru
În 2019, propunerea noastră de regenerare urbană consta în amenajarea spațiilor publice și reabilitarea rețelelor edilitare, realizarea unei parcări sub Parcul Central, plus o piațetă și zonă pietonală între Modarom și Colegiul Unirea. Se făcuseră studii, se obținuseră avizele și autorizațiile necesare. Proiectul PNL nu era bun deoarece, conform unor false speculații, se distrugea parcul, cu zona verde, copacii și vegetația. Total fals! În realitate, se găsise inclusiv varianta de relocare și ulterior, după finalizarea proiectului, de reamenajare a parcului în aceleași condiții.
În prezent, Brașovul are nevoie de 2.000 locuri de parcare, iar în cei 4 ani de mandat primarul nu a fost în stare să găsească o soluție pentru rezolvarea problemei. Și în lipsă de idei, vine și ne prezintă nouă, brașovenilor ca noutate vechiul proiect al PNL!”, a declarat liberalul.