Acasă Social Viceprimar Sebastian Rusu: „Punctele suplimentare pentru ședința extraordinară din data de 19...

Viceprimar Sebastian Rusu: „Punctele suplimentare pentru ședința extraordinară din data de 19 martie 2024 nu au avut un fundament legal în baza căruia să fie adoptate” (VIDEO)

0
Se pare că, primarul Coliban, „mereu grăbit și nepregătit” a iritat iar consilierii locali cu abordarea sa din cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local ce a avut loc ieri, 19 martie. Fiecare proiect trebuie să îndeplinească toate condițiile de legalitate astfel încât consilierii locali să-și poată desfășura activitatea în mod eficient.
„Punctele suplimentare pentru ședința extraordinară din data de 19 martie 2024, respectiv punctul 9 și punctul 10, nu au avut un fundament legal în baza căruia să fie adoptate. Din nefericire, nu este un caz singular, iar consilierii locali se găsesc adesea în poziția de a analiza de nenumărate ori proiectele inițiate de către primarul Allen Coliban, deoarece nu au garanția faptului că acestea sunt sau nu legale.
Avem nevoie de o schimbare a manierei de lucru pentru a ne asigura că fiecare proiect este realizat conform legislației în vigoare. Desigur, deşi acest aspect ar trebui să reprezinte o normalitate, se pare că ne-am trezit în poziția în care să nu avem certitudinea legalității proiectelor de pe Ordinea de Zi.
Brașovenii merită o administrație bine structurată, transparentă și capabilă în a-i reprezenta!”, a explicat viceprimarul Sebastian Rusu.