Acasă Social Vezi care va fi programul de circulație al autobuzelor RATBV în perioada...

Vezi care va fi programul de circulație al autobuzelor RATBV în perioada 1 – 6 mai 2024

0

RATBV S.A. aduce la cunoștința clienților săi faptul că în perioada 1 – 6 mai 2024, mijloacele de transport public de călători vor circula în municipiul Brașov și Zona Metropolitană Brașov conform unor orare adaptate la cerințele de mobilitate existente în aceste zile, după cum urmează:

  • Miercuri, 1 mai 2024 – program de circulație corespunzător unei zile de duminică;
  • Joi, 2 mai și vineri, 3 mai 2024 – programe de circulație corespunzătoare unor zile lucrătoare;
  • Sâmbătă, 4 mai 2024 – program de circulație corespunzător unei zile de sâmbătă;
  • Duminică, 5 mai și luni, 6 mai (prima și a doua zi de Paști) – programe de circulație corespunzătoare unor zile de duminică.

De marți, 7 mai, mijloacele de transport circulă potrivit orarelor obișnuite. Reamintim și că din 8 mai RATBV reia transportul dedicat elevilor.

În vederea evitării oricărei confuzii cu privire la graficul de circulație a autobuzelor și troleibuzelor din această perioadă, le adresăm călătorilor rugămintea să consulte orarele postate pe site-ul www.ratbv.ro, în secțiunea ”Trasee și orare” și care sunt afișate și în stații. Programarea menţionată se referă atât la liniile urbane, cât şi la cele din zona metropolitană Braşov.

 

Pentru a preîntâmpina apariția oricărei situații neplăcute cu privire la achiziționarea de titluri de călătorie RATBV, îi informăm pe clienții noștri cu privire la faptul că pot utiliza pentru plata oricărui tip de bilet sau abonament aplicația ”24 pay”, disponibilă în toate mijloacele de transport din municipiul Brașov și zona metropolitană, precum și, pentru plata călătoriilor, plata cu cardurile bancare Visa/Mastercard.