Acasă Social Va accepta primarul Coliban invitația subprefectului Pătrașcu de a merge la Ministerul...

Va accepta primarul Coliban invitația subprefectului Pătrașcu de a merge la Ministerul Transporturilor

0
Subprefectul Lucian Pătrașcu i-a adresat primarului Allen Coliban invitația de a merge împreună la Ministerul Transporturilor pentru a rezolva problema reabilitării Gării Brașov. Întrebarea este dacă va accepta primarul să meargă sau va trimite ca de obicei pe un angajat al instituției?
Cei doi s-au întâlnit în urmă cu câteva zile la Gala Excelenței în Afaceri, eveniment organizat la Aeroportul Brașov. Din fotografiile realizate acolo rezultă că cei doi au discutat, cel mai probabil și pe această temă.
Avem cadrul legal pentru #reabilitarea Gării Brașov!
✅ Avem nevoie conform Ordonanței de Guvern adoptate în 30 iunie 2022 doar de un #parteneriat între Municipiul Brașov și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii!
🤝 Îl invit pe primarul Allen Coliban să mergem #ÎmpreunăpentruBrașov la Ministerului Transporturilor și Infrastructurii ca să demarăm procedurile pentru încheierea unui parteneriat”, a scris Lucian Pătrașcu pe contul său de facebook.
Articolul precedentX MAN România, între 14-17 Iulie, la Pensiunea Râșnov
Articolul următorVama Buzăului, în topul localităților turistice la „Destinația Anului 2022″
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.