Acasă Actualitate USR s-a aliat cu nimeni, la Brașov! Care PMP, care Forța Dreptei?...

USR s-a aliat cu nimeni, la Brașov! Care PMP, care Forța Dreptei? Partide fără sediu și cu 3 inși

0

Înghesuială mare la CIOLANUL POLITIC din Brașov!

Ieri, internauți s-au distrat copios la ”lansarea” Alianței Uniți pentru Brașov! Pe rețelele de socializare circulă filmulețe amuzante cu gafele făcute de liderii politici, mulți dintre ei nici nu au putut să lege două vorbe. În schimb, s-au felicitat între ei, mai lipseau pupăturile și totul era ca o veritabilă cununie civilă. Pentru că actele le-au semnat.

Însă, cele mai tari glume sunt făcute pe seama celor două partide, PMP și Forța Dreptei. Două partide care aproape nici nu există. Mai au câțiva membri, prin conducere și cam atât. În rest, toți au dat bir cu fugiții pe la alte partide. Primarul din Pârău a trecut la PNL, viceprimarul din Hărman la fel, iar consilierii din Prejmer au mers la AUR. Și nu sunt singuri.

PMP efectiv s-a dezintegrat. Plus că, la Brașov ca și în țară, există doi președinți. Pe o parte este Gheorghe Ialomițianu, fost ministru în guvernarea Boc, instalat la cârma organizației de către Eugen Tomac, dar și revoluționarul Ioan Demi, numit de Cristian Diaconescu.Deci, concluziile le trag singuri și brașovenii. Facem această precizare pentru că în acest partid lucrurile încă nu sunt clare. Sunt doi președinți, iar lupta se dă în instanță. În rest, doar lupte și certuri și la București și la Brașov. Foștii președinți se acuză întrei, ba că unul a furat mobila, ba că unul vrea la Parlament și tot așa. Nu au organizat o conferință, probabil că nici sediu nu mai au, dar, au o alianță 🙂

Interesantă este înverșunarea fostului ministrul Gheorghe Ialomițianu împotriva fostului primar George Scripcaru. Acum este ca un zmeu pe Facebook, poate, poate, prinde și el un loc prin Parlament sau pe oriunde, doar să fie ceva și undeva. Acum vede problemele din 2012 pe care la acea vreme le trecea cu vederea la cel care l-a susținut să ajungă ministru. Acum e tare-n gură, atunci era mielușel.

Un ministru care a rămas în istorie pentru că a fost coleg cu cei care au tăiat pensiile și salariile românilor.

Cât despre Forța Dreptei, ce este aceasta la Brașov? Nimic! Nu există!

Alianța lui ”Pește Prăjit” făcută de USR cu cele două partide inexistente la Brașov nu că nu-i ajută, ci mai mult îi încurcă, mai ales că vorbim despre politicieni reeșapați.