Acasă National USR, partidul fumătorilor de ”iarbă” și etnobotanice. Un deputat de Brașov recunoaște...

USR, partidul fumătorilor de ”iarbă” și etnobotanice. Un deputat de Brașov recunoaște că a consumat droguri

Dacă în Parlament nu se omoară prea mult cu munca, când vine vorba de scris romane pe Facebook, deputatul Tudor Benga (ales pe listele USR) e campion. Acum nu înseamnă că dacă scrie mult este de bine. Chiar deloc, mai ales după postarea în care recunoaște că a consumat droguri, mai exact că a fumat ”iarbă”.

Este de înțeles dorința sa de a ieși în față având în vedere că e pe ”nicăieri” în ultimii ani, dar pentru spovedanii și mărturisirea păcatelor există preoți. Nu de alta, dar poate sunt elevi care văd tâmpenia postată și au impresia că e în regulă să fumezi iarbă, mai ales dacă au făcut acest lucru și unii parlamentari.

Tudor Benga ar putea să aibă măcar bunul simț să își cenzureze dezmățul, pentru că sunt familii care au copii și care vor să le ofere o altă educație.

Într-o altă ordine de idei, la cum au condus România. este de înțeles că unii dintre parlamentarii au fost ”fumați”.

Din păcate, nu este singurul individ de la USR care susține că a fumat iarbă, semn că partidul are mulți adepți. Au mai fost și alții care au anunțat că sunt fumători de iarbă, tot de la USR, tot de la Brașov, tot pe Facebook.

Am fumat și eu și iarbă și etnobotanice la viața mea și am învățat pe piele proprie ce-mi face bine și ce nu. Sunt zile în care după tot ce văd la Parlament să dea naiba dacă nu mi-ar veni să mă duc seara acasă pe balcon și să-mi rulez în liniște un joint, dar de când sunt ceea ce pompos se numește „legiuitor” nu-mi mai permit să nu respect legea în fiecare literă a ei indiferent că sunt sau nu de acord cu ea. Dar da, cred cu tărie că legea trebuie schimbată, că proiectul votat miercuri de Camera Deputaților e un pas înapoi nu înainte, și cel mai probabil până la finalul acestei legislaturi voi și face o propunere legislativă pe subiect”, a scris pe pagina de Facebook deputatul Tudor Benga, ales parlamentar pe listele USR.

Totuși, băieți, păstrați pentru voi ”fumurile”, mai ales că românii nu plătesc salariile unor parlamentari ca să asculte aberațiile voastre!

Foto Facebook.