Acasă Primar de Brașov USR Brașov, un cuib de susținători ai consumului de droguri

USR Brașov, un cuib de susținători ai consumului de droguri

Fenomenul drogurilor face tot mai multe victime în România, iar partidul lui Cătălin Drulă insistă cu legalizarea drogurilor. Ba mai mult, la Brașov chiar s-a format un cuib de susținători ai consumului de droguri care merge până la a dori să schimbe legile în Parlament în acest sens.

Radu Hossu, strategul primarului USR-ist de la Brașov, a afirmat public că a consumat droguri și că intenționează să o mai facă. Într-o postare mai veche, pe pagina sa de Facebook, Hossu susține că își dorește reglementarea consumului de droguri, potrivit PS News.

„Am fumat Iarbă. Marijuana sau drog de risc, cum ar zice legislația românească. Mai adaug faptul că mi-aș dori consumul de astfel de drog să fie reglementat, să am de unde să-l cumpăr, să am de unde să mă consiliez în cazul în care, cred că am o dependență de orice drog.

Precizez că, în viitor, am în plan să îl mai utilizez, mai ales în momentele în care am impresia că viața îmi de mai multe de cărat decât o pot face.

Sau poate într-o seară când vreau să uit de mutrele serbede ale Florinilor Romani, Florinilor Iordache sau Vioricilor Dăncili.

Dați-mi 10! Ani”, nota pe pagina sa de Facebook politicianul USR.

Hossu facebook

Şi deşi în România, consumul de droguri s-a extins dramatic și afectează copiii de la vârste tot mai mici, USR cere în Parlament legalizarea consumului de canabis în limita a 3 grame. Foști parlamentari USR de Brașov, trecuți în tabăra lui Dacian Ciolos, dar și actualul deputat USR de Brașov, Ilie Victor, țin morțiș să treacă un proiect de lege, prin care, nici mai mult, nici mai puțin, vor să legalizeze consumul zilnic a 3 grame de canabis.

Ce spune proiectul care vrea să legalizeze consumul de canabis:

„Considerăm că se impune ca prin excepție de la art.4 din Legea nr.143/2000, deținerea pentru consum propriu de canabis, în limita a 3 grame, să nu fie pedepsită penal”.

Continuă să citești articolul pe psnews.ro.