Acasă Actualitate Useriștii au furat startul alegerilor! Te pufnește râsul la ce au scris...

Useriștii au furat startul alegerilor! Te pufnește râsul la ce au scris într-un ziar electoral (FOTO)

0
Brașovul, campion la pierdut bani europeni! Numai anul trecut Primăria Brașov a trecut prin Consiliul Local mai multe proiecte pentru a fi finanțate din bugetul local, tocmai pentru că s-au pierdut banii europeni.
Cu toate acestea, USR le-a bombardat în ultimele zile brașovenilor cutiile poștale cu un ziar unde ”reziștii” înșiră niște SF-uri, mai multe chiar decât cele făcute la primărie de multe ori de către apropiații de partid.
Totul este ”lapte și miere” în acea publicație jenantă pentru orice partid, mai ales pentru USR care nu a făcut nimic pentru Brașov.
Culmea, se vorbește despre atragerea fondurilor europene, dar primarul Coliban nu spune nimic despre banii europeni pierduti de către administrația USR. Drept dovadă sunt proiectele de hotărâre care au trecut prin Consiliul Local pe final de an, tocmai pentru a fi finanțate anumite investiții începute de fostul primar Scripcaru.
Cum managementul actualului primar este dezastruos, s-au dus și banii, iar acum proiectele sunt continuate cu banii brașovenilor, de la bugetul local.
De asemenea, administrația USR se laudă cu proiectele fostului primar George Scripcaru și nu spune nimic de țepele trase brașovenilor: retrogradarea FC Brașov care i-a costat pe brașoveni milioane de euro, abandonarea culturii, la teatru fiind zi de zi scandaluri, minciuna numită parcul IUS, dar și gaura în bugetul local provocată de disputa cu P&P, firma care administrează parcările din oraș. Din cauza deciziilor luate de primar, P&P va încasa milioane de lei pentru că deja a câștigat în instanță disputa cu primăria.
De asemenea, în ziarul de propagandă useristă nu se amintește de procesul pierdut cu Camera de Conturi sau cu viceprimarul Sebastian Rusu. Nu se suflă o vorbă nici despre parlamentarii trântori care au fost în topul chiulangiilor, lucru confirmat de publicațiile naționale sau despre sesizările la DNA, fiind audiate deja mai multe persoane. Catacombele sunt o altă bubă neagră pentru USR Brașov.
Poate că explică în următoarea ediție și cum un consilier județean de la USR încasează bani de la 4 instituții ale statului, dar și cum toți useriștii de la partid au fost angajați la primărie, doar pe bază de carnet de membru, unii dintre ei fiind doar cu studii medii.
Deci, performanță zero, competență la fel.
Un alt subiect important pentru brașoveni este RIAL, societatea băgată cu totul în faliment de oamenii aduși pe linie de partid. Cireașa de pe tort a fost vânzarea unui apartament cu 723 de lei.