Acasă Social Urs călcat de tren la Brașov! Atenție la declarațiile apărute în presă...

Urs călcat de tren la Brașov! Atenție la declarațiile apărute în presă pe această temă!

0

Un urs a sfârșit într-un mod tragic la Brașov! Acesta a fost călcat de tren, la miezul nopții, fiind surprins probabil în timp ce traversa linia ferată. Imediat știrea a fost preluată și de presa din Brașov, unde au apărut declarații de la Poliția Transporturi Feroviare(TF). Numai că, atunci când au fost întrebați despre caz, reprezentanții IPJ Brașov au susținut că polițiștii de la Transporturi Feroviare nu au oferit astfel de informații presei locale. Comunicarea o fac tot cei de la IPJ Brașov. ”Cei de la Transporturi Feroviare au susținut că ei nu au declarat nimic, că nu știu de unde a apărut acea declarație în presă. Ce-i drept, noi ne ocupăm și de comunicarea de la Transporturi”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

De altfel, nu este prima dată când în presa locală apar Fake News-uri, chiar la ziare cu pretenții. Este și cazul ”metodei bebelușul”, care, în realitate, a fost o mare minciună pentru că în România nu a exista niciun astfel de caz.

 

Articolul precedentRecomandări pentru siguranța copiilor în mediul online, dar și în calitate de conducători de biciclete/trotinete
Articolul următorCNAIR anunță restricții de circulație din cauza caniculei
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.