Acasă Social Unii copii merg la școală pentru ”corn și lapte”. La Brașov, administrația...

Unii copii merg la școală pentru ”corn și lapte”. La Brașov, administrația Coliban le-a ”tăiat” mâncarea copiilor fără posibilități

0

Ce suflet trebuie să ai ca primar să lași aproape un an copiii brașovenilor fără mâncare?

S-au făcut studii din care reiese că sunt copii care merg la școală și pentru a mânca cornul și laptele oferit de stat. Sunt copii fără posibilități pentru care aceste produse chiar contează. Dacă anul trecut, în tot județul s-a oferit programul ”corn și lapte”, la Brașov, administrația Coliban le-a tăiat mâncarea elevilor, fiind singura localitate unde copiii nu au beneficiat de produse aproape un an școlar.

Bineînțeles, conducerea a găsit nenumărate scuze, dar nu spune nimic de incompetența și de managementul defectuos din Primăria Brașov. Înainte de licitație se putea face o analiză asupra criteriilor stabilite, astfel încât să existe siguranța că elevii nu vor rămâne fără produse și că există cineva care să le și poată livra. Și cum la Brașov gafele vin una după alta, nici anul acesta nu s-a luat startul bine la capitolul ”corn și lapte”. Chiar dacă școala a început, administrația Coliban abia s-a apucat de licitație, de parcă nu a știut și nu a avut timp să pregătească procedura cu câteva luni înainte, nicidecum în timpul anului școlar. În tot acest timp, primarul Allen Coliban face circ pe tema masei calde. Adică nu este în stare să furnizeze ”cornul și laptele”, dar acum strigă în gura mare că le oferă copiilor masă caldă. Mai mult, acesta îi invită pe părinți la ședințe. Cât de penibil!

Articolul precedentTransilvania365 a sesizat, conducerea Poștei a luat măsuri! (FOTO)
Articolul următorCampioana Europei la tenis de masă, simplu feminin U21, este o româncă
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.