Acasă Actualitate Un urs hăituit și ucis de autoritățile din Brașov

Un urs hăituit și ucis de autoritățile din Brașov

0

Tot mai mulți brașoveni s-au arătat revoltați de modul în care au abordat autoritățile locale problema “ursului de la mall”. Și pe bună dreptate! Ursul putea fi tranchilizat înainte să ajungă la mall.

La sedința Consiliului Local, primarul Allen Coliban îi explica consilierului local Cătălin Anton cât se “luptă” el cu urșii, cât de implicat este. Cu toată implicarea administrației USR, luni am văzut la Brașov un alt film. Unul horror, de groază, unde actorul principal a fost un ursuleț a cărui vină a fost că s-a rătăcit, astfel că a ajuns la …mall, în centrul orașului.
Cum a ajuns? Normal, hăituit de autorități, că la Brașov doar atât se știe! Era greu tare ca un medic să îl tranchilizeze, iar animalul să fie transportat în pădure unde să fie eliberat. Pentru autoritățile din Brașov a fost mai simplu să-l hăituiască! Culmea, părtași la acest eveniment trist sunt și așa zișii apărători ai mediului și animalelor! Unde sunteți acum? Nu văd un protest al vostru în fața Primăriei sau Prefecturii. Unde sunteți, domnule primar Coliban? Vi se pare normal ca in ursuleț să moară din cauza neglijenței ?Așa scăpați orașul de urși?

“Bărbații adevărați” care conduc destinele Brașovului nu au avut nici măcar curajul să își ceară scuze sau să explice acest eșec soldat cu moartea unui ursuleț…