Acasă Social Un tânăr drogat a ieșit cu mașina de pe carosabil în Codlea,...

Un tânăr drogat a ieșit cu mașina de pe carosabil în Codlea, după ce a condus haotic alți km

Puțin a lipsit până la o tragedie pe drumul între Ghimbav și Codlea! Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 18 septembrie 2022, în jurul orei 15.30, polițiștii au identificat, pe strada Bârsei, din municipiul Codlea, județul Brașov, un tânăr, în vârstă de 20 ani, care a pătruns cu autovehiculul în afara părții carosabile, după ce anterior ar fi condus, în mod haotic, autovehiculul pe tronsonul de drum aflat între orașul Ghimbav și municipiul Codlea, din județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.