Acasă Actualitate Un tânăr a accidentat cu ATV-ul o persoană după care a dat...

Un tânăr a accidentat cu ATV-ul o persoană după care a dat bir cu fugiții

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Săcele – Biroul Rutier efectuează cercetări, într-un dosar penal pe care l-au întocmit după ce un tânăr, din localitatea Zizin, județul Brașov, a accidentat o persoană cu ATV-ul condus, apoi a părăsit locul accidentului.

 

La data de 07 mai a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată de conducătorul unui ATV, care și-a continuat deplasarea după indident, în încercarea de a-și asigura scăparea.

 

Verificările efectuate în zonă de polițisti au dus la identificarea conducătorului auto, acesta fiind un tânăr de 20 de ani, din localitatea Zizin. De asemenea, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că ATV-ul implicat în accidentul de circulație nu era înmatriculat.

 

Față de situația de fapt constatată, s-a întocmit dosar penal, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluția legală.