Acasă Actualitate Un șofer băut a făcut „prăpăd” în Brașov. A lovit două mașini...

Un șofer băut a făcut „prăpăd” în Brașov. A lovit două mașini și un indicator rutier

0

La data de 22 mai 2022, în jurul orei 05.05, un bărbat, în vârstă de 38 ani din județul Argeș, care conducea un autovehicul într-o parcare situată pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov, a acroșat un autovehicul, ulterior și-a continuat deplasarea, la intersecția cu bulevardul 15 Noiembrie lovind un indicator rutier, continuându-și deplasarea pe strada Calea București, unde a lovit un alt autovehicul.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,29 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentCele 60 de autobuze electrice din Brașov au parcurs 3 milioane de km
Articolul următorSpitalul Municipal Săcele va avea o bază de recuperare pentru balneo-fizio-terapie