Acasă Local Un șofer a lovit un pieton pe str. Nicolae Titulescu din Brașov....

Un șofer a lovit un pieton pe str. Nicolae Titulescu din Brașov. Era băut la 5 dimineața

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 26 iunie 2022, în jurul orei 05.00, un bărbat, în vârstă de 33 ani, care conducea un autovehicul pe strada Nicolae Titulescu din municipiul Brașov, ar fi acroșat un pieton, aflat pe partea carosabilă, acesta nesuferind vătămări corporale care să necesite îngrijiri medicale.

Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,93 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.