Acasă Turism Un restaurant din Brașov apreciat de specialiștii în arhitectură

Un restaurant din Brașov apreciat de specialiștii în arhitectură

0

Într-un articol publicat în „igloo2015/Efemer/ august – septembrie 2023”, care se bazează, după cum îi spune și titlul, pe efemerul în arhitectură, se regaseste și restaurantul Artegianale, din Brașov.
Restaurantul de pe Mureșenilor, a ajuns în atenția specialiștilor în arhitectură care l-au descris drept „răsfăț gastronomic în inima Brașovului” și l-au consemnat sub semnul colecției #debungust.
Se pare că cei de la Artegianale au reușit să surprindă nu doar prin bunul gust al mâncărurilor de origine italienească, dar și prin felul în care au „reîmprospătat” actuala locație: „Vitrina, care oglindește subtil orașul în lumina de asfințit, atrage privirile, fiind un omagiu adus celor trei stadii de existență ale clădirii, combinând sticla (referință la secolul al XIX-lea) cu lemnul (la începutul secolului XX existau aici impresionante vitrine din lemn) și cu tușe contemporane.”

Pentru mai multe detalii puteți accesa link-ul de mai jos: https://www.igloo.ro/artegianale-rasfat-gastronomic-in-inima-brasovului/?fbclid=IwAR3mCUKmNagsbjbiBE2dGgPTiTPLi21SHDf3E7b_i7fRlWVNwZBHKIckMKs

 

Articolul precedentJandarmii brașoveni au donat peste 45 de litri de sânge
Articolul următorPeste 2000 de pașapoarte eliberate în luna octombrie 2023
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.