Acasă Social Un preot își ridică o mănăstire la poalele Munților Făgăraș, în mod...

Un preot își ridică o mănăstire la poalele Munților Făgăraș, în mod ilegal, distrugând un întreg ecosistem (VIDEO)

1

Un preot își face mănăstire și reședință în creierii munților. Distruge în calea sa un întreg ecosistem care include râul și pădurea străpunse de un nou drum de acces. Autoritățile sunt impotente în fața preotului și tolerează lucrările în aceasta arie naturală protejată. Dacă preotul poate atunci de ce nu ar putea oricine să își consturiască ceva în mijlocul naturii? Va urma asfaltul, mizeria, bâlciul etc Nu aveam oare suficiente mănăstiri în România? Nu avem oare suficiente căi mai curate și mai directe de a ajunge mai aproape de Dumnezeu? Dar autorități mai avem oare în România? Autorități care să vegheze la dezvoltarea sustenabilă a țării, nu la distrugerea ei sistematică, potrivit agentgreen.ro.

YouTube video

 

Bineînțeles că știrea a circulat în rândul internațiul, iar Horia Petrovanu a reacționat pe pagina sa de Facebook la această ilegalitate care se face în inima Munților Făgăraș.

Unii spuneau că aici la poalele Făgărașului între flori și triluri de păsări îl poți întâlni pe Dumnezeu. Acum Dumnezeu va fi înconjurat de fier, asfalt și beton!

Otrava banilor bisericii se intinde din mijlocul Bucurestiului pana in creierul multilor!

Sub Fereastra Mare a Sambetei, primavara iti era mila sa calci pe minunatiile astea de branduse! Era o liniste desavarsita si doar susurul unui parau si cantecul pasarilor se auzea!
Acum este totul calcat in senilele excavatoarelor si totul e distrus! O sa apara o noua sursa de profit pentru biserica, cu tarabe, margele si iconite aurii din plastic, cu asfalt si chioscuri cu de toate! Se construieste o manastire.”,  scria pe 13 ianuarie, Horia Petrovan, pe Facebook.
Foto: Facebook – Agent Green si Horia Petrovanu