Acasă Local Un parlamentar AUR Brașov vrea reformă administrativ-teritorială

Un parlamentar AUR Brașov vrea reformă administrativ-teritorială

0
  • Într-o conferință de presă a partidului AUR, la Brașov, parlamentarul Dumitru Flucuș a vorbit despre necesitatea unei reforme administrativ-teritoriale, afirmând cu fermitate că: „Este absolut necesar ca țara noastră să se reorganizeze. (…) Suntem un stat ineficient.”

În cadrul acestei conferințe, alături de viitoarea europarlamentară, Felicia Akkaya, Dumitru Flucuș a expus motivele și intențiile partidului, cu privire la reforma administrativ-teritorială, pe care o doresc a fi implementată începând cu anul 2025, dar pentru care, spune acesta, este nevoie de o „asumare politică generală”.

Prin această reformă administrativ-teritorială noi ne propunem ca statul să aibă un aparat bugetar, un aparat administrativ mai simplu și mai eficient. Trebuie să venim cu serviciile mai aproape de cetățeni, să ușurăm relația cetățean-stat, astfel încât timpii de răspuns să fie mai scurți, birocrația să fie mai scăzută.”, a mai adăugat parlamentarul.

Deputatul a mai amintit și de cele două referendumuri, privind modificarea Constituției, pe care partidul le propune.

AUR a întreprins demersuri privind demararea a două referendumuri privind modificarea constituției. Un referendum privind înscrierea clară în Constituție că familia este formată dintre un bărbat și o femeie, iar al doilea care să înscrie clar, în Constituție, că, în România, se va putea folosi, pe timp nelimitat, plata cu numerar”, a încheiat deputatul Dumitru Flucuș.

Articolul precedentBrașov în topul orașelor care au livrat locuințe noi în 2022
Articolul următorCâți lupi sunt în Carpații Meridionali?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.