Acasă Social Un nou stagiu pentru perfecționarea tehnicilor de pătrundere și ventilarea construcțiilor a...

Un nou stagiu pentru perfecționarea tehnicilor de pătrundere și ventilarea construcțiilor a ajuns la final, la Poligonul din Făgăraș

0
În perioada 04.03.-08.03.2024, la Poligonul de Antrenament și Pregătire de Specialitate Făgăraș, a avut loc Stagiul V pentru perfecționarea tehnicilor de pătrundere și ventilarea construcțiilor.
Stagiul este necesar pentru formarea profesională continuă a personalului operativ din subunitățile de intervenție ale serviciilor de urgență profesioniste.
„La stagiul de perfecționare au participat ofițeri din cadrul mai multor inspectorate pentru situații de urgență, precum 𝐈𝐒𝐔 𝐀𝐥𝐛𝐚, 𝐈𝐒𝐔 𝐀𝐫𝐠𝐞𝐬̦, 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐫𝐚𝐬̦𝐨𝐯, 𝐈𝐒𝐔 𝐁𝐮𝐳𝐚̆𝐮, 𝐈𝐒𝐔 𝐂𝐨𝐯𝐚𝐬𝐧𝐚, 𝐈𝐒𝐔 𝐃𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐚, 𝐝𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐬𝐭𝐮𝐝𝐞𝐧𝐭̦𝐢 𝐚𝐢 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐢𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐥𝐢𝐭̦𝐢𝐞 ,, 𝐀𝐥.𝐈. 𝐂𝐮𝐳𝐚” – 𝐅𝐚𝐜𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢, care în această perioadă sunt practicanți în cadrul inspectoratului nostru.
Sperăm ca tuturor să le fie utile informațiile primite în cadrul acestui stagiu, și le dorim misiuni cât mai ușoare.
De asemenea, pe această cale, dorim să le adresăm mulțumiri instructorilor, 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐜𝐚̆𝐩𝐢𝐭𝐚𝐧 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐚 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐬̦𝐢 𝐝𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐏𝐚̆𝐮𝐧 𝐋𝐚𝐮𝐫𝐞𝐧𝐭̧𝐢𝐮 pentru implicarea și profesionalismul de care au dat dovadă.”, au transmis reprezentanții ISU Brașov.