Acasă Social Un nou parteneriat cultural aduce Opera la Muzeul de Artă Brașov

Un nou parteneriat cultural aduce Opera la Muzeul de Artă Brașov

0

Muzeul de Artă Brașov în colaborare cu Opera Brașov vă invită miercuri, 18 mai 2022, de la orele 17.00, la Premiera programului muzical Opera MAB desfășurat la sediul muzeului din Bulevardul Eroilor 21.

Cele două instituții culturale și-au propus să readucă artele împreună, în spațiul mai puțin convențional al muzeului, pentru ca publicul brașovean să se bucure nu doar de operele de artă prezente pe simezele muzeului, dar și de muzică de operă de cea mai înaltă calitate.

Primul recital vocal-instrumental desfășurat la Muzeul de Artă Brașov va fi susținut de soliștii: Maria Catrina – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Corina Klein – soprană, Valentina Mărgăraș – soprană, Anda Pop – soprană, Lăcrămioara Schuller – soprană, Alexandru Aghenie – bariton, Alexandru Chiriac – bariton, Adrian Mărcan – bariton și Ștefan Schuller – bas. La pian îi va acompania Sena Ducariu. Prezentarea evenimentului va fi făcută de Simona Manole.

Programul recitalului cuprinde o paletă diversă de genuri muzicale, de la lieduri: „Cine m-aude cântând..”, „Bagă, Doamne, luna-n nor…” – T. Brediceanu, arii și duete din operetele: „Silvia” și „Prințesa circului” de E. Kálmán, „Vânzătorul de păsări” de C. Zeller, dar și fragmente din operele: „Adriana Lecouvreur” de F. Cilea, „Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart, „La Cenerentola” de G. Rossini.

Biletele pentru eveniment se pot achiziționa în numerar de la sediul Muzeului de Artă Brașov, de luni până duminică, între orele 10 – 17. Prețul biletelor este: 16 lei – elevi, studenți; 17 lei – pensionari; 19 lei – adulți.

Articolul precedentFestivalul de folk „Vama de la munte” revine la final de iulie
Articolul următorDoi dintr-o lovitură! ANI face curățenie la Hălchiu