Acasă Social Un microbuz în care de aflau 11 persoane a intrat într-un parapet,...

Un microbuz în care de aflau 11 persoane a intrat într-un parapet, între Râșnov și Predeal! (FOTO)

0

Acident rutier pe DN 73 A intre localitățile Râșnov si Predeal, un microbuz în care de aflau 11 persoane a intrat într-un parapet. Din primele informații, în urma accidentului au rezultat 4 victime conștiente.

În accident a fost implicat un singur autovehicul, care a acroșat un parapet de protecție, iar în urma impactului persoanele ocupante în vehicul beneficiază de evaluare medicală.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers, urmând a fi reluat în integralitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculului avariat de pe carosabil.

Update:

Șapte victime (3 adulȚi Și 4 copii) vor fi transportate la Spitalul JudeȚean, respectiv la Spitalul de Pediatrie Brașov, pentru investigații medicale de specialitate, de către echipajele SMURD si ambulantele SAJ.
Toate victimele sunt conștiente.