Acasă Social Un jandarm brașovean a reușit să împiedice producerea unei tragedii

Un jandarm brașovean a reușit să împiedice producerea unei tragedii

0

Un jandarm adevărat, se află în slujba comunității chiar și în timpul liber!

Aflat aseară într-un mijloc de transport în comun, colegului nostru Honcu Mihai i-a atras atenția o discuție între doi cetățeni, în care unul dintre aceștia era întrebat de ce a amenințat niște copii cu un cuțit. Jandarmului i s-a părut periculoasă situația și a ales să urmărească cu atenție sporită ceea ce se întâmplă. La prima stație, bărbatul de aproximativ 50 de ani, a coborât în grabă și a aruncat în stradă ceea ce părea a fi un cuțit, după care la scurt timp l-a recuperat, îndreptându-se către Gara Brașov. Determinat de comportamentul ciudat și haotic al bărbatului, care vorbea singur și gesticula excesiv din mâini, colegul nostru l-a urmărit pe bărbat pentru a se asigura că nu va face vreun gest necugetat. Pentru a preîntâmpina orice incident grav, colegul nostru a apelat numărul unic pentru apeluri de urgență 112, iar la fața locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliție care a preluat cazul.

Mulțumirea cea mai mare este că nimeni nu a avut de suferit, dar credem că flerul unui om al legii a prevenit producerea unei situații grave, convins fiind că prevenția este pe primul loc.

Mihai, suntem convinși că ai fost omul potrivit, la locul potrivit, un jandarm cu spirit civic, aflat în mijlocul cetățenilor pentru siguranța lor.” au povestit reprezentanții Jandarmeriei.