Acasă Actualitate Un jandarm brașovean a prins un hoț la mall, chiar dacă era...

Un jandarm brașovean a prins un hoț la mall, chiar dacă era în timpul liber

0

Un jandarm brașovean a surprins un bărbat ieșind în alergare din incinta unui mall. Bărbatul i-a trezit suspiciuni jandarmului, motiv pentru care, deși nu se afla în timpul programului de muncă, Doinel Ciucă a pornit în urmărirea lui. După ce a fost prins, bărbatul a recunoscut că a furat mai multe produse din mall.

„Spiritul de om al legii însuflețește permanent orice jandarm, chiar și atunci când este în timpul liber.

În această seară, colegul nostru Doinel Ciucă, aflat în timpul liber, a observat pe strada Nicolae Titulescu un bărbat ieșind în alergare din incinta unui mall. Faptul că acesta alerga haotic și derutat i-a trezit imediat suspiciuni colegului nostru, care a și pornit în urmărirea bărbatului, pe care l-a prins după câteva minute pe o stradă din imediata vecinătate a mall-ului. Întrebat fiind, acesta a recunoscut faptul că a sustras mai multe produse din incinta unui magazin.
Astfel, Doinel a solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmi și împreună, l-au condus la cea mai apropiată secție de poliție, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun împotriva bărbatului.
Maiorul Doinel Ciucă a absolvit Academia de Poliție „A.I. Cuza” București în anul 2010 și de atunci este jandarm în cadrul unității noastre și își îndeplinește misiunile cu responsabilitate și dăruire. Doinel iubește profesia pe care a ales-o cu sufletul de la 14 ani, îi place să facă sport, dar pasiunea lui cea mai mare este muzica, fiind un membru de bază al Corului „Corona” al inspectoratului nostru.”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Brașov

 

Articolul precedentFestivalul Narciselor – eveniment de tradiţie la Șercaia. Poienile de narcise se întind pe 398 de hectare
Articolul următor900 de persoane au vizitat Cetatea Făgăraș, în Noaptea Muzeelor