Acasă Actualitate Un jandarm aflat în timpul liber a demascat o hoață care pretindea...

Un jandarm aflat în timpul liber a demascat o hoață care pretindea că este surdomută

0

Plutonierul adjutant Kiraly Attila, aflat în timpul liber la cumpărături într-un hipermarket din municipiul Brașov, a fost abordat de o persoană care pretindea că era surdomută și că strângea fonduri pentru o fundație care se ocupă de problemele acestor persoane. Sceptic fiind, jandarmul care de asemenea cunoaște limbajul semnelor, i-a cerut persoanei anumite informații, pe care aceasta nu i le-a putut da, cu atât mai mult în limbajul folosit.

Acesta a fost momentul în care plutonierului i-a fost clar că femeia dorea să-l înșele și și-a declinat identitatea. În acel moment, atât femeia, cât și o a doua persoană care făcea același lucru, au început să alerge prin magazin. Jandarmul a reușit s-o ajungă din urmă pe femeie și a chemat în sprijin un echipaj mobil de jandarmi, care a preluat-o pe aceasta și a condus-o la cea mai apropiată secție de poliție în vedere continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale, dacă se impun.

Atilla este subofițer pază în cadrul Detașamentului 2 Brașov și are o experiență de peste 17 ani în inspectoratul nostru. Nu este prima oară când acesta intervine pentru a stopa săvârșirea unor fapte antisociale. Cu numai o lună în urmă, a ajutat personalul unui magazin de încălțăminte să oprească sustragerea unor produse.

Articolul precedentLa ce evenimente culturale puteți lua parte zilele următoare în Brașov
Articolul următorSe va construi prima creșă publică în Zărnești