Acasă Social Un fost angajat al unei unități de cazare din Poiana Brașov a...

Un fost angajat al unei unități de cazare din Poiana Brașov a furat 12.000 de lei din casieria complexului

0

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuezaă verificări în cadrul unui dosar penal pe care l-au întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cu persoana cercetată în stare de reținere.

 

La data de 04 ianuarie a.c., polițiștii Stațiunii Poiana Brașov au primit o sesizare, de la recepționerul unei unități de cazare, care semnala faptul că un bărbat ar fi sustras o sumă de bani din incinta complexului.

Față de sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații care au dus, la scurt timp, la identificarea prezumatului autor, dar şi la lămurirea stării de fapt. Astfel, la aceeași dată, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, fost angajat al unității, a pătruns în unitatea de cazare, de unde ar fi sustras suma de 12.000 de lei, după care a părăsit incinta.

După identificare, persoana bănuită a fost condusă la sediul poliției, unde, în urma audierilor și în baza materialului probator, polițiștii au dispus reținerea și introducerea sa în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Brașov pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Stațiunii Poiana Brașov, urmând ca persoana să fie prezentată  Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.