Acasă Regional Un festival unic în județul Covasna

Un festival unic în județul Covasna

0

Între 29 septembrie și 2 octombrie, X Balloon Fest va fi organizat pentru prima dată la Băile Fortyogó din Târgu Secuiesc, unde 12 baloane cu aer cald îi așteaptă pe toți cei care vor să zboare și să se distreze, și din afara județului Covasna.

„ Îmbinăm frumusețea zborului cu balonul cu aer cald, cu prezentarea “la înălțime” a atracțiilor naturale și cele arhitecturale a regiunii Târgu Secuiesc. Dacă vizitatorul județului nostru își dorește ceva special, unic, „înălțător”, dar în același timp relaxant și sigur, atunci locul lui este aici. Zborul cu balonul cu aer cald este un program foarte tentant și spectaculos, care diferă de toate celelalte forme de zbor, fiind o atracție turistică de nișă, care poate oferi o experiență de neuitat.” – a subliniat Deák Gyöngyvér, directorul executiv al Asociației pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna.

Pe lângă experiența de neuitat, organizatorii pregătesc numeroase alte programe: activități pentru cei mici, prezentări tematice privind activitățile din cadrul evenimentului, iar cei care doresc și alte experiențe memorabile pot încerca zborul în tandem cu paramotor.

Organizatorul evenimentului este X Balloon Transylvania, Asociația pentru Dezvoltarea Turismului în Județul Covasna, parteneri Consiliul Județean Covasna, Primăria Municipiului Târgu Secuiesc.

Biletele pentru evenimentul de patru zile, pot fi achiziționate la fața locului, iar biletele pentru zbor pe www.xballoon.ro/. Programul poate fi găsit pe paginea de facebook: https://www.facebook.com/xballoontransylvania.

Articolul precedentVictorie la Clasa RC5 si locul 8 in Clasamentul General al European Rally Trophy pentru Ionut Zabava si Andrei Toderas
Articolul următorWeekend de reciclare: brașovenii au colectat separat deșeuri și au participat la ateliere creative