Acasă Actualitate Un cuplu mortal! Doi soți s-au apucat de spart case

Un cuplu mortal! Doi soți s-au apucat de spart case

0

Ca-n filmele polițiste!
La sfârșitul lunii trecute, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către proprietarul unui imobil că i-au fost sustrase mai multe bunuri dintr-o proprietate nelocuită, situată în municipiul Brașov.

După sesizarea primită, polițiștii au efectuat investigații și au stabilit că persoanele bănuite de comiterea furtului ar fi un barbat și o femeie, soți, de 37, respectiv 35 de ani, ambii din județul Brașov.

Pentru recuperearea bunurilor sustrase, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni speciale Brașov și a jandarmilor din cadrul Grupării mobile de Jandarmi – Burebista Brașov, la adresa unde se bănuia a fi depozitate bunurile sustrase, iar în urma percheziției au fost identificate și ridicate mai multe echipamente electronice, bani și bijuterii.

Cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului, în care se va propune soluție legală la finalizarea întregului dosar.

Articolul precedentRATBV vrea să cumpere 15 autobuze la mâna a doua pentru Săcele
Articolul următorGonea cu 154 km/h, dar avea și permis de conducere fals