Acasă Sănătate-Educație Un Crăciun Plin de speranță și bucurie pentru micuții internați la Spitalul...

Un Crăciun Plin de speranță și bucurie pentru micuții internați la Spitalul de Copii Brașov

În spiritul generozității și al solidarității, Spitalul de Copii Brașov a fost martorul unei acțiuni caritabile de excepție, care a adus zâmbete și bucurie în inimile micuților internați. În parteneriat cu RMN Diagnostica Brașov, DO Security, MassMedia Tv și Sorin Poteraș, fiecare copil a primit un cadou special în această perioadă festivă.

Cu dorința de a aduce lumină în viețile celor mici, RMN Diagnostica, DO Security, MassMedia TV și Sorin Poteraș au oferit fiecărui copil internat un ursuleț de pluș și o pereche de șosete, gesturi simbolice care au fost întâmpinate cu bucurie și recunoștință. Eforturile colective ale acestor sponsori au transformat spitalul într-un loc plin de căldură și afecțiune în timpul sărbătorilor.

DO Security și MassMedia Tv au fost alături de RMN Diagnostica în această acțiune admirabilă, contribuind la realizarea unui eveniment memorabil pentru copiii aflați în grija Spitalului de Copii Brașov. Generozitatea lor a demonstrat încă o dată mediul de afaceri brașovean se poate uni pentru a sprijini pe cei care au nevoie de alinare și încurajare.

“ Prin această acțiune am reușit să aducem zâmbete pe chipurile copiilor aflați în momente dificile. Ursuleții primiți în dar, au luminat sărbătorile pentru micuții internați, prin acet gest, reușind să creăm o legătură specială între comunitate și spital.
Astfel, într-un spirit de solidaritate și grijă față de cei mai fragili membri ai comunității, această acțiune caritabilă la Spitalul de Copii Brașov a reprezentat o rază de lumină în viața copiilor și a familiilor lor în această perioadă specială a anului. Mulțumesc din suflet pentru faptul că prietenii mei Alina Paul CEO D.O. Security și Sorin Poteraș au răspuns rapid și frumos la demersul nostru și am credința că numai în echipă, putem reuși! Vă doresc Sărbători binecuvântate și în fiecare zi a lui 2024, să fiți un pic mai buni!” Alexandra Crivineanu, RMN Diagnostica

Gesturile mărunte, dar pline de înțelegere și compasiune, au transformat sărbătorile de iarnă într-o perioadă mai ușoară și mai plină de speranță pentru micuții luptători.

b475736a c9c8 4e70 9637 94001d890387

d958276e 2ffd 4d01 ac98 ba540110de42