Acasă Social Un brașovean s-a ales cu un dispozitiv electronic de supraveghere pentru că...

Un brașovean s-a ales cu un dispozitiv electronic de supraveghere pentru că și-ar fi agresat fizic soția și pe ceilalți membri ai familiei

Polițiștii brașoveni au emis un ordin de protecție provizoriu și au montat un dispozitiv electronic de supraveghere, după ce aceștia au fost sesizați cu privire la săvârșirea unor acte de violență de către un bărbat asupra membrilor de familie.

 

La data de 26 mai a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție, în urma unei sesizări telefonice, au pătruns la domiciliul persoanelor vătămate, din municipiul Brașov, unde au intervenit pentru protecția acestora.

Aici, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, pe fondul unor nemulțumiri de ordin familial și-ar fi agresat fizic soția și pe ceilalți membri ai familiei.

În baza celor constatate, polițiștii au întocmit formularul de risc, din acesta reieșind faptul că există pericol iminent de violență față de persoanele vătămate și au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv. Totodată, au stabilit și alte măsuri de protecție constând în evacuarea bărbatului agresor și interzicerea acestuia de a se apropia la o distanță mai mică de 100 de metri față de persoana agresată.

De asemenea, la cererea victimei, a fost montat dispozitivul de supraveghere a agresorului, astfel acesta fiind monotorizat electronic pentru a nu se a apropia față de persoanele protejate.

În cazul expus, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.