Acasă Sport Un brașovean a devenit campion mondial la minifotbal. A fost desemnat și...

Un brașovean a devenit campion mondial la minifotbal. A fost desemnat și cel mai bun jucător al campionatului (FOTO)

0

România este Campioană Mondială la Minifotbal! Țara noastră a reușit victoria după ce a învins Kazahstanul cu 12-11 la penalty-uri. Meciul a fost unul dinamic, iar tricolorii au reușit în ultimele trei minute din timpul regulamentar să revină de la 0-2, ceea ce a dus la prelungiri, după care au urmat loviturile de departajare.

De menționat faptul că în echipa României s-a aflat și portarul Dragoș Nițu care este din Brașov. Acesta joacă la Reggio Liriada.

Echipa națională de minifotbal a României este noua CAMPIOANĂ MONDIALĂ la minifotbal, după ce s-a impus la loviturile de departajare împotriva Kazahstanului!

Portarul echipei noastre, Nitu Dragos a fost titular în finală iar la loviturile de departajare a apărat în două rânduri execuțiile adversarilor, ultima intervenție fiind și decisivă!


Dragoș Nițu a fost desemnat și cel mai bun jucător al Campionatului Mondial, trofeu individual obținut în urma evoluțiilor sale foarte bune pe tot parcursul competiției!
FELICITĂRI, Dragoș! Ești cel mai bun, meriți din plin tot ceea ce ți se întâmplă și ne mândrim cu tine! Te iubim și te așteptăm acasă!

FELICITĂRI tuturor jucătorilor echipei naționale, staff-ului tehnic și tuturor celor ce au făcut parte din această echipă minunată care a scris istorie!
BRAVO, ROMÂNIA!”, au scris pe Facebook reprezentanții echipei

ACS Reggio Liriada Brasov 

 

 

 

Articolul precedentExpoziție de autoturisme tunate la Ghimbav
Articolul următorNinge pe Transfăgărășan (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.