Acasă Actualitate Un bătrân a rămas fără bani de abonament pentru autobuz

Un bătrân a rămas fără bani de abonament pentru autobuz

La finalul lunii iulie, polițiștii brașoveni au fost sesizați de către un bărbat, de 64 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla pe strada Calea București, din municipiul Brașov, a fost deposedat de suma de 50 lei de către o persoană necunoscut.

Cercetările efectuate în cauză de către polițiști au dus la identificarea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, un tânăr din municipiul Brașov, și la stabilirea modalității de comitere a faptei.

Astfel, acesta ar fi urmărit mai întâi victima care se pregătea să achiziționeze un abonament de autobuz, moment în care a deposedat-o, prin smulgere, de suma de bani și a părăsit în fugă zona respectivă.

Prin ordonanța din data de 30 septembrie a.c.,  polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului bănuit de comiterea faptei și introducerea în Centrul de Reținere și Arest Preventiv.

În cauza descrisă, cercetările sunt continuate de polițiștii brașoveni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.