Acasă Social Un bărbat din Făgăraș s-a ales cu dosar penal după ce a...

Un bărbat din Făgăraș s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să mintă polițiștii că și-a uitat permisul acasă când, de fapt, uitase să dea de permis

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări într-un dosar penal, pe care l-au deschis după ce au oprit în trafic un autoturism, la volanul căruia se afla o persoană fără permis de conducere.

Astfel, la data de 12 mai a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică au oprit un autoturism, care circula pe o stradă din localitate.

După oprire, conducătorul auto, un bărbat, de 49 de ani, din localitate, le-a relatat polițiștilor că deține permis de conducere, însă nu îl are asupra sa.

În urma verificărilor efectuate în bazele date ale Poliției Române, polițiștii au constatat că bărbatul, aflat la volanul autovehiculului, nu este posesor de permis de conducere.

Pentru cele constatate a fost întocmit dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale.