Acasă Social Un bărbat din Brașov și-a sechestrat fosta concubină

Un bărbat din Brașov și-a sechestrat fosta concubină

0

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Brașov și-a sechestrat fosta concubină. Acum acesta este cercetat în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal”. Mai mult de atât, chiar dacă victima avea la ea un telefon mobil, aceasta nu a avut deloc posibilitatea de a-l folosi.

„Din cercetările efectuate de polițiști în cauză a reieșit faptul că, la data de 13 septembrie, începând cu ora 09.30, un bărbat, de 28 ani, și-ar fi determinat fosta concubină, prin exercitarea de constrângeri psihice și amenințări, să îl însoțească la domiciliul său din orașul Râșnov.

Cu toate că persoana vătămată a avut asupra sa un telefon mobil, aceasta a fost lipsită de posibilitatea de a contacta telefonic ori de a se deplasa și acționa în conformitate cu propria vointă. În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea persoanei bănuite pentru 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.”, a transmis IPJ Brașov.

Articolul precedentNumărul locuinţelor care s-au dat în folosinţă a crescut cu 421 în Brașov, comparativ cu primul trimestrul
Articolul următorServiciile Publice de Ambulanță Județene vor avea 122 de ambulanțe noi