Acasă Social Un autovehicul s-a răsturnat pe DN13

Un autovehicul s-a răsturnat pe DN13

La acest moment traficul rutier se desfăsoară cu restricții pe DN13, în zona km 46, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident este implicat un singur autovehicul, care s-a rasturnat pe partea carosabilă, iar, ca urmare a acesteia, o persoană beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculului pe carosabil, circulația rutieră este blocată pe un sens de mers, drept pentru care vehiculele sunt dirijate în mod altermativ pe banda de mers disponibilă, urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Datorită valorilor de trafic ridicate la acest moment pe DN13, Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus și să respecte semnalizarea rutieră.