Acasă Local Ultimele verificări tehnice înainte de deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav!

Ultimele verificări tehnice înainte de deschiderea Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav!

0
Aeronava de verificări din zbor Beechcraft Super King Air 350, aparţinând Autorității Aeronautice Civile Române (AACR) a revenit ieri dimineaţă la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav pentru prima verificare periodică, după autorizare, a echipamentelor de navigație aeriană.
Echipajul AACR a verificat din zbor echipamentul ILS/DME în ceea ce priveşte stabilitatea în timp a parametrilor săi şi menținerea performanţelor la standardele internaţionale ale aviației civile.
Rezultatele foarte bune ale echipamentelor de navigație aeriană instalate pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav asigură o siguranță foarte ridicată pentru aeronavele care vor opera pe acest aeroport.
Deschiderea Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav din 15 iunie se realizează în condițiile în care colegul meu, directorul general Anghel Alexandru, împreună cu întreaga echipă implicată în implementarea obiectivului s-a asigurat că Aeroportul îndeplinește toate condițiile necesare unui aeroport internațional, condiții impuse de organizațiile internaționale ale aviației civile, verificate şi avizate de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română şi Ministerul Transportului.
Aeronava AACR este printre cele mai performante avioane de acest tip din Europa, fiind dotată cu o aparatură specială de cea mai înaltă performanță, care verifică şi calibrează sistemele de radionavigaţie pentru aterizare şi rută, precum şi procedurile de zbor ale aeroporturilor civile si militare.
Articolul precedentCine va conduce ministerele Guvernului Ciolacu?
Articolul următorSTART lucrărilor de reparații la podețul peste canalul Dârba din Săcele!