Acasă Social Tudor Chiriliă: „Avem şi o unire care nu s-a realizat: aceea a...

Tudor Chiriliă: „Avem şi o unire care nu s-a realizat: aceea a oamenilor cinstiți, plătitori de taxe(…) Ăia care mai țin România să nu cadă”

0

Chiar ieri, 24 ianuarie, de Ziua Principatelor Române, Tudor Chirilă a taxat dur guvernarea României, pe care a descris-o ca fiind unirea corupților care se dau patrioți la ocazii (cum ar fi azi)”.

„Io o țin pe-a mea. Cea mai mare formă de unire din ultimii treizeci de ani este spitalul de oncologie pediatricã făcut de Daruieste Viata cu contribuția a 350000 de români şi peste 7000 de companii. Avem şi forme nefericite de unire: unirea corupților care se dau patrioți la ocazii (cum ar fi azi), unirea incompetenților şi impostorilor, unirea pensiilor speciale, a bugetarilor cu loc călduț de tăiat frunză la câini şi unirea victimelor care îşi votează în formă continuată, zglobiu, călăii. Avem şi o unire care nu s-a realizat: aceea a oamenilor cinstiți, plătitori de taxe, fie ei antreprenori, liberi profesionişti, angajați la stat sau corporatiști. Ăia care mai țin România să nu cadă.”, a scris, ieri, Tudor Chirilă pe Facebook.