Acasă Actualitate Trotinete abandonate peste tot pe trotuarele din Brașov (FOTO)

Trotinete abandonate peste tot pe trotuarele din Brașov (FOTO)

0

La Brașov fiecare își lasă trotineta pe unde apucă, chiar dacă obstrucționează accesul publicului prin acel loc. De exemplu, câteva trotinete blocau trotuarul exact lângă stația de autobuz de la AFI Brașov.

Probabil primarul Coliban se antrenează pentru campionatele de curling, nu are timp să vadă cum se chinuie câte o mămică care își plimbă copilul în cărucior sau pe bătrânii care abia se deplasează, dar sunt nevoiți să dea la o parte trotinete pentru a-și continua drumul.

Totul cu largul concurs al administrației USR care nu este în stare să reglementeze circulația trotinetelor. Chiar dacă în urmă cu o lună Primăria Brașov se lăuda cu măsurile luate, realitatea demonstrează că nu se face nimic în acest sens.

Articolul precedentRezultatele sportivilor brașoveni la a XI-a ediție a Cupei Aramis la floretă
Articolul următorVotul României la Eurovision a fost ANULAT! Ce spun reprezentanții TVR?
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.