Acasă Administrativ Tribunalul Brașov nu acceptă ilegalități, chiar dacă ”pârâtul” este primarul Coliban! Instanța...

Tribunalul Brașov nu acceptă ilegalități, chiar dacă ”pârâtul” este primarul Coliban! Instanța a anulat un certificat de URBANISM!

1
Primarul Allen Coliban nu a respectat LEGEA! O spun chiar magistrații de la Tribunalul Brașov. Mai mult decât atât, judecătorii au anulat certificatul de urbanism emis de primarul Allen Coliban, semn că useristul a încălcat LEGEA.
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes. Respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Admite cererea formulată de reclamanta Asociaţia Salvaţi Circulaţia în Scheii Braşovului în contradictoriu cu pârâţii Primarul Municipiului Braşov, Allen Coliban şi Direcţia Judeţeană de Cultură Braşov. Anulează Certificatul de urbanism nr. 1936/30.07.2020, emis de Primarul Municipiului Braşov, Avizul nr. 72/Z/11.04.2022, emis de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Braşov şi Autorizaţia de construire nr. 373/05.08.2022, emisă de Primarul Municipiului Braşov. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată astăzi, 03.07.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  621/2023  03.07.2023”, se arată pe portalul instanței judecătorești.Se pare că imobilul este proprietatea primarului Allen Coliban, ceea ce înseamnă că lucrurile sunt cu atât mai grave dacă informația este adevărată.
În această cârdășie pare să fi intrat și reprezentanții Direcției de Cultură care sunt mai mult de formă acolo, oferă autorizații si avize în funcție de interese. Drept dovadă sunt clădirile din Brașov care stau să cadă, dar instituția nu le dă dreptul proprietarilor să o demoleze și să reconstruiască pe fostul loc.
Cu alte cuvinte, primarul nu prea respectă LEGEA, nici măcar în calitatea pe care o are. Deși ar trebui să fie un EXEMPLU pentru alții, se pare că primarul este mai degrabă un exemplu de ”Așa NU”!
De precizat că avocatul primarului Allen Coliban este același Alexandru Gheorghe, omul care a fost recompensat de USR cu un loc în Consiliul de Administrație de la RIAL Brașov.
Articolul precedentVIDEO. Proiectul PNL de eliminare a dosarului cu șină a intrat în vigoare
Articolul următorParcările pentru biciclete mai mult goale! Brașovenii nu par chiar atât de interesați cum au crezut șefii administrației locale
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.