Acasă Actualitate Trei români morți în accidentul rutier din Bulgaria. Elicoptere SMURD au plecat...

Trei români morți în accidentul rutier din Bulgaria. Elicoptere SMURD au plecat spre țara vecină

0
Accidentul rutier produs în Bulgaria, lângă Veliko Tîrnovo a avut ca urmare tragica moarte a trei cetățeni români. Autocarul implicat în accident era înmatriculat în România și majoritatea pasagerilor erau români. Potrivit presei bulgare, autocarul a ratat virajul în apropiere de satul Kutsina și a lovit o mașină oprită, înmatriculată în Veliko Târnovo. Autocarul s-a lovit apoi de partea dreaptă și de un copac de pe marginea drumului.
Urmare a evenimentului teribil petrecut azi noapte, prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă a declarat că se află alături de familiile îndoliate și că va face tot posibilul ca restul românilor răniți în accident să fie ajutați cât mai rapid și în cel mai eficient mod posibil.
M-a întristat profund vestea că mai mulți cetățeni români și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria.
Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanțe și întreaga mea compasiune!
La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniți și a le asigura cea mai buna îngrijire medicală.
Un elicopter SMURD și o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgență București – Floreasca se afla deja în Bulgaria pentru a evalua și planifica preluarea în România a celor răniți.
Alte elicoptere SMURD sunt in drum spre Bulgaria pentru a-i aduce acasă pe românii noștri.
Instituțiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetățenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire.
Le doresc sănătate multă românilor răniți în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!” a comunicat prim-ministrul României, Nicolae Ionel Ciucă, într-o postare pe Facebook
Sursa foto: Dariknews.bg
Articolul precedentBărbat de 38 de ani, dispărut pe munte
Articolul următorBărbatul dispărut pe munte, a fost găsit