Acasă Local Trei hoți de fier din Făgăraș, surprinși de poliție exact când transportau...

Trei hoți de fier din Făgăraș, surprinși de poliție exact când transportau ”marfa”

0
Trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani au fost surpinși de agenții de poliție din Făgăraș în timp ce încercau să transporte o țeavă de fier furată de pe platforma combinatului chimic.
”In data de 14.05.2023 în timpul efectuării serviciului de patrulare pe raza Municipiului Făgăraș am fost sesizați cu privire la faptul ca mai multe persoane de sex masculin au sustras o țeavă de fier de pe platforma fostului combinatul chimic.
Ne-am deplasat la fata locului unde am identificat pe latura drumului care duce spre localitatea Ileni, 3 persoane de sex masculin cu varste cuprinse intre 18-28 ani care încercau sa transporte cu un atelaj hipo o țeavă de fier cu o lungime de aproximativ 12 metrii și un diametru de aproximativ de 300-400 mm. Bunul a fost recuperat și predat în custodie agenților paza de pe platforma combinatului chimic pana la finalizarea cercetărilor.
Totodată a fost întocmit procesul verbal de constatare a infracțiunii flagrante și predat Poliției Municipiului Făgăraș pentru continuarea cercetărilor în cauză.” au transmis reprezentanții Poliției locale din Făgăraș.