Acasă Social Traficul rutier va fi restricționat pe DN 1E în zilele de 13...

Traficul rutier va fi restricționat pe DN 1E în zilele de 13 și 14 aprilie, ca măsură de siguranță pentru Trofeul Râșnov

0

O competiție sportivă de nivel național și interes internațional asemenea Trofeului Râșnov power​ed by Pro-X se desfășoară pe un sector de drum asfaltat, închis circulației publice rutiere între anumite intervale orare, pentru a crea astfel un mediu complet sigur tuturor părților implicate, de la sportivi la spectatori și până la reprezentanți media, oficiali și nu în ultimul rând, organizatori.

Tocmai din acest considerent, organizatorul competiției – Asociația Clubul Sportiv Auto Blic Brașov – dorește să informeze participanții la trafic despre faptul că, în zilele de 13 aprilie respectiv 14 aprilie, circulația publică rutieră va fi restricționată pe Drumul Național 1E ce leagă stațiunea Râșnov de Poiana Brașov. Desigur, acest lucru este realizat într-o totală conformitate cu avizele emise de Inspectoratul de Poliție Județean Brașov – prin Biroul Rutier Brașov, respectiv Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov.

În ambele zile anterior amintite, circulația publică rutieră va fi ÎNCHISĂ începând cu ora 09:00, urmând a fi redeschisă la ora 19:00 – în ziua de sâmbătă [13 Aprilie], respectiv la ora 18:30 – în ziua de duminică [14 Aprilie]. Sectorul de drum închis este cuprins între km 21+000 – intersecția Str. Cetății cu Parcarea Valea Cetății [Râșnov] și km 15+000 – Cabana Aviatorilor [Poiana Brașov]. Pentru persoanele care doresc să ajungă în parcarea Dino Parc, dorim să vă informăm că accesul până în acel punct NU este restricționat. De asemenea, orele de redeschidere ale traficului rutier sunt estimative, ceea ce înseamnă că, în cazul în care competiția se termină mai repede, circulația poate fi redată publicului mai devreme – și SUB NICIO FORMĂ mai târziu de orele menționate.

YLGn25U e1712906056917

 

 Asociația Clubul Sportiv Auto Blic, organizatorul evenimentului Trofeul Râșnov powered by Pro-X – prima etapă a sezonului național de viteză în coastă din România – vă mulțumește pentru înțelegere și cooperare, și își cere scuze pentru inconveniente și disconfortul aferent restricționării traficului rutier.

Trofeul Râșnov este, pentru al treilea an consecutiv, punctul de pornire al sezonului de viteză în coastă