Acasă Actualitate Toți au știut!!!De ce primarul Allen Coliban nu a scos nicio vorbă...

Toți au știut!!!De ce primarul Allen Coliban nu a scos nicio vorbă despre apartamentul primăriei vândut cu ridicola sumă de 723 de lei?

0

Reprezentanții Primăriei Brașov se pot lăuda cu performanța că în mandatul lor s-a înregistrat un TRIST record! Un apartament a fost vândut cu suma de 723 de lei, adică aproximativ 150 de euro. O sumă ridicolă, mai ales că au fost cheltuieli de judecată de…5000 de lei.

Interesant este că administrația COLIBAN a omis să aducă la cunosțință brașovenilor această minunată tranzacție demnă de Cartea Recordurilor! Noroc cu intervenția consilierului local Ciprian Chiricheș în cadrul unei ședințe. Acesta a dezvăluit gafa imensă pe care au putut să o facă Primăria Brașov și RIAL.

Dacă primarul postează zilnic pe Facebook orice, de această dată, Allen Coliban a mers pe ”burtă”. Oare de ce nu a vrut ca brașovenii să știe cu cât s-a vândut un apartament în mandatul său?

Articolul precedentMâine va avea loc ceremonia de absolvire şi de înaintare la gradul de sublocotenent a absolvenţilor Academiei Forţelor Aeriene „Henri Coandă”
Articolul următorPrima grădiniță cu grădină botanică și grădină senzorială va fi construită în Tractorul
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.