Acasă Actualitate Tot mai mulți șoferi băuți provoacă accidente în județul Brașov

Tot mai mulți șoferi băuți provoacă accidente în județul Brașov

Ieri, în decursul unei singure zile, au avut loc două accidente rutiere, în care șoferii vinovați se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În data de 11 septembrie, la ora 02.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 132B, în zona localității Cața, din județul Brașov, s-a produs un accident rutier, în care conducătorul unui autovehicul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit un copac aflat pe marginea drumului. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pasagerilor aflați pe bancheta din spate a autoturismului, care au fost transportați la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cadrul cercetărilor efectuate, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei în organism.

Nu după mult timp, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Olteț, din municipiul Brașov, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care un autoturism a intrat în coliziune cu alte trei autovehicule, ce se aflau parcate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto, în vârstă de 34 ani, rezultatul fiind de 0.92 mg/l alcool în aerul expirat.

Astfel, ambii șoferi s-au ales cu dosar penal.