Acasă Social Tot la Râșnov! Doi tineri s-au urcat la volan după ce au...

Tot la Râșnov! Doi tineri s-au urcat la volan după ce au consumat cannabis

0

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au organizat și desfășurat, la data de 01 mai a.c., acțiuni care au vizat prevenirea evenimentelor rutiere grave, inclusiv depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise.

 

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov, în cadrul controalelor pe care le-au efectuat, au depistat 2 conducători auto, în vârstă de 20 și 23 de ani, care se aflau sub influența substanțelor psihoactive.

 

Pentru cei doi 2 conducători auto opriți în trafic, rezultatele efectuate cu aparatul drugtest au indicat valoare pozitivă la susbstanța THC-5 (Cannabis), fapt pentru care aceștia au fost conduși la o unitate medicală unde li s-au prelevat mostre biologice.

 

În cauză, polițiștii râșnoveni au întocmit fiecărui conducător auto dosar penal iar, la acest moment, efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe”, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.